İmamoğlu'ndan Erzurum’daki taşlı saldırıya: 15 Mayıs’tan sonra onlardan hesap sorulacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu'ndan Erzurum’daki taşlı saldırıya: 15 Mayıs’tan sonra onlardan hesap sorulacak!
Abone ol
Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bolu Mitinginde yurttaşlarla buluştu.

"Oy için her şeyi yapabilecek akıldan Allah bu memleketi korusun"

İmamoğlu, “Bunlar kötülüğe razı, yeter ki bir oy alsınlar. Bir oy için her şeyi yaparlar. Oy için, siyaset için her şeyi yapabilecek bu akıldan Allah memleketi korusun. Onlar için bir avuç insanın çıkarı her şey” diye konuştu. İmamoğlu şöyle devam etti:

“İşte bu kötü akıl bizi bugün partizan bir devletin şekline büründürdü. Parti her şey… Biz ne diyoruz 'Millet her şey'; biz ne diyoruz 'Her şey çok güzel olacak.' Onlar için bir kişi, yeter ki o kişi seçilsin. Onlar için bir avuç insanın çıkarı her şey.

“Pandoranın kutusunu her gün birisi açıyor”

“O bir avuç insanın çıkarından bir eksilme olmasın. Pandoranın kutusunu her gün birisi açıyor. Her akşam birinin geçmişte yaşadıklarını dinliyoruz. Hani istifa etmişti Maliye Bakanı ve bir tweet atmıştı; 'At izi it izine karıştı. Sonumuz hayır olsun' diye... Ne demek istediğini o zaman belki çoğumuz kavrayamamıştık. Ama bugün ayan beyan ortaya çıkıyor. Bir an önce onlardan kurtulmamız lazım. Biz milletin kendisine güvenmesini istiyoruz. Onlar ise bir kişiye güvenmesini istiyor.”

Erzurum’daki taşlı saldırı: 15 Mayıs’tan sonra onlardan hesap sorulacak

İmamoğlu, Erzurum’da uğradığı taşlı saldırıyla ilgili olarak da şunları kaydetti:

“Erzurum’un güzel insanlarının üzerine toz zerresi bile konmaz. ama bu işi yaptıranlar er geç ortaya çıkacak Bu işi yaparken oradaki güvenlik güçlerini seyrettiren akıl müdüründen valisine bakanına varıncaya kadar er geç ortaya çıkacak. 15 Mayıs’tan sonra onlardan hesap sorulacak. Bu millet rahat edecek.”

“Sen kim oluyorsun da inancımızı ölçüyorsun? Hadi oradan hadi oradan, işine bak”

İmamoğlu sözlerinin devamında şöyle dedi:

“Bunlara kalsa ona oy verenler yerli ve milli ona oy vermeyenler vatan haini. Bolu’dan söylüyorum, herkes üzerine alınsın, benim içimi yakıyor. Bir ülkenin yöneticisi çıkıp inanç üzerinden insanları aşağılamaya kalkıyor. Sen kim oluyorsun da inancımızı ölçüyorsun? Bu milletin inancını ölçecek insan anasının karnından doğmadı. Bu milletin bu bayrağa, bu ülkeye olan bağlılığını ölçecek kişi anasının karnından doğmadı. Hadi oradan hadi oradan, işine bak. Millete hizmetini anlat.”

Gençlere seslendi: Oylarınızı bölmeyin. Bu iş dansla müzikle olmaz

İmamoğlu, dansıyla gençler arasında gündem olan cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye de göndermede bulunarak gençlere şöyle seslendi:

"Oylarınızı bölmeyin. Bu iş dansla müzikle olmaz. Bu iş devlet aklıyla olur. Oylarınızı bölmeyin sevgili gençler."


Yorum Yazın