ODA TV'de artçı deprem!

İki isim gitti, iki isim geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki isim gitti, iki isim geldi
Abone ol
ODA TV'de Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile Haber Müdürü olan Barış Terkoğlu ayrılık kararı aldı. İki ismin ayrılık kararının ardından Serdar Cebe'nin, Odatv Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirileceği belirtildi. Posta gazetesinde uzun yıllar Haber Müdürlüğü yapan Elif Yılmaz'ın da OdaTv ile anlaştığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Soner Yalçın'ın imtiyaz sahibi olduğu OdaTV haber sitesinde iki üst düzey ayrılık gündemde. 

ODA TV'de Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile Haber Müdürlü olan Barış Terkoğlu ayrılık kararı aldı.

SERDAR CEBE İDDİASI

İki ismin ayrılık kararının ardından Odatv Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilecek isim de medya kulislerinde konuşulmaya başladı.

Serdar Cebe'nin, Odatv Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirileceği bildirildi.

NTV, Kanal 6, CNN Türk, 24 TV ve Kanal D'de editörlükten haber sunuculuğuna dek çeşitli görevlerde bulunan Serdar Cebe son olarak, Amerika'nın Sesi (VOA) kanalında muhabir-sunucu olarak görev yapıyordu.

Bu arada Posta gazetesinde uzun yıllar Haber Müdürlüğü yapan Elif Yılmaz'ın da OdaTv ile anlaştığı öğrenildi.

TERKOĞLU HALK TV'DE

Öte yandan Barış Terkoğlu artık Halk TV'de her çarşamba Şirin Payzın'ın sunduğu "Sözüm Var"  programında yer alacak. 

NE OLMUŞTU?

Oda TV'de kısa bir süre önce yaşanan görev değişiminin ardından çıkan kriz sonrası Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'ın da ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre, Soner Yalçın'ın imtiyaz sahibi olduğu OdaTV haber sitesinde iki üst düzey ayrılık gündemde.

Haber sitesinde 2007 yılından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Barış Pehlivan ile 2008 yılından bu yana Haber Müdürlü olan Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Barış Terkoğlu'nun ayrılık kararı aldıkları belirtiliyor.

Barış Pehlivan ile Barış Terkoğlu'nun ayrılık kararının altında yaşanan görüş ayrılıklarının yattığı kaydedildi.

Bu arada iki ismin yanısıra bazı yazar ve editörlerin de haber sitesinden ayrılma kararı aldıkları iddia edildi. Barış'ların ayrılık kararı sonrası kervana katılan isimler arasında ODA TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'ın da bulunduğu öne sürüldü. 

 

 

 


Yorum Yazın