İbrahim Büyükak, Nurdan Beşen çiftinin 4. evlilik yıl dönümü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İbrahim Büyükak, Nurdan Beşen çiftinin 4. evlilik yıl dönümü
Abone ol
2018'de nikah masasına oturan İbrahim Büyükak ve Nurdan Beşen, evlilik yıl dönümlerini kutladılar. Beşen, eşine "Evlilikte 4, sevgililikte 22. yılımız kutlu olsun sevgilim" sözleriyle seslendi

Oyuncu İbrahim Büyükak, 2018'de çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Çift, oğulları Aslan Oktay'ı geçtiğimiz yıl haziran ayında kucağına alarak ilk kez anne-babalık sevincini yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri süren Büyükak ve Beşen, 4. evlilik yıl dönümlerini sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladılar.

"SANA ÇOK AŞIĞIM"

İbrahim Büyükak, Nurdan Beşen'e sarılırken çekilen fotoğrafını "4. yılımı kutlu olsun birtanem." notuyla yayınladı. 

Aynı kareyi Instagram'dan paylaşan Beşen de gönderisinde, "Evlilikte 4, sevgililikte 22. yılımız kutlu olsun canım sevgilim. Sana çok aşığım." ifadelerine yer verdi. 

Çiftin, paylaşımlarına; Melis Babadağ, Özlem Ada Şahin ve Seda Sayan gibi ünlü isimler yorum yaptı.

"TEPEME ÇIKIYOR"

Aslan Oktay ile baba-oğul pozlarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan İbrahim Büyükak, "Maşallah çok hareketli. Evde bir oraya, bir buraya gidip geliyor. Tepeme çıkıyor resmen. Çok enerjik bir çocuk." ifadelerini kullanmıştı.

"ANNEYİ YORUYOR"

İlk kez baba olma sevincini yaşayan Büyükak, daha önce duygularını "Uykusuz geceler başladı. Özellikle anneyi yoruyor ama keyifli..." sözleriyle dile getirmişti.

"BEBEĞİ BİRAZ FAZLA MI SAHİPLENMİŞİM?"

Ardından ünlü oyuncu, Aslan Oktay ile hastane odasında verdiği pozda da, "Bebeği biraz fazla mı sahiplenmişim?" ifadelerini kullanmıştı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

Ünlü oyuncu, eşinin doğum haberini ise,"Oğlumuz 'Aslan Oktay' dünyaya geldi. Kendisinin de, annesinin de sağlığı iyi çok şükür. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Canımız oğlumuz seni çok seviyoruz." sözleriyle duyurmuştu.


Yorum Yazın