Hürriyet yazarı sordu: Emekli amirallerin disketlerinin kopyaları ailelerine verildi mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hürriyet yazarı sordu: Emekli amirallerin disketlerinin kopyaları ailelerine verildi mi?
Abone ol
Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkok, “Aldığım en ciddi duyum şu. Polisler bilgisayarları alırken disketlerin kopyalarını alıp ailelerine vermemiş. Umarım bu doğru değildir” dedi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, gözaltındaki emekli amirallerle ilgili aldığı duyumu aktarırken,  Polisler bilgisayarları alırken disketlerin kopyalarını alıp ailelerine vermemiş. İşte buna ihtimal vermek istemiyorum. Çünkü bu doğruysa geçmişte yaşanan bazı sorunlar tekrar yaşanabilir” dedi.

Özkök, bugün kaleme aldığı yazının, “Emekli amirallerin bilgisayarlarının kopyaları alınıp verildi mi? ara başlıklı bölümünde, şunları kaydetti:

“Gözaltına alınan amirallerle ilgili bazı söylentiler dolaşıyor. Sabah saatlerinde evlerinden alınmaları eleştiri konusu yapılmıştı. Hatta emekli amirallere kötü muamele edildiği söylenmişti. Bana bazı ailelerden gelen bilgilere göre evlere gelen polisler saygılı davranmış.

Tek istisna, gözaltına alınan amirallerden biri kansermiş ve kemoterapi görüyormuş. Umarım tedavisi için gereği yapılmıştır.

Aldığım en ciddi duyum şu. Polisler bilgisayarları alırken disketlerin kopyalarını alıp ailelerine vermemiş.

İşte buna ihtimal vermek istemiyorum. Çünkü bu doğruysa geçmişte yaşanan bazı sorunlar tekrar yaşanabilir. Umarım bu doğru değildir."

 


Yorum Yazın