Hulusi Akar: “Devlet politikası olduğunda hepimizin birleşmesi lazım”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hulusi Akar: “Devlet politikası olduğunda hepimizin birleşmesi lazım”
Abone ol
Muhalefetin Afganistan ve Afgan mültecilerle ilgili açıklamalarından Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar “rahatsız” olduğunu belirtti, “Savunma ve güvenlik konularında bazı şeylerin konuşulmadan anlaşılması lazım. Çünkü bu konularda her şeyi açıklamıyoruz” dediğini aktardı.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar’la İstanbul TÜYAP’taki Savunma Fuarı’nı gezdikten sonra sohbet etmek üzere bir odada oturduklarını belirterek “Konuşmasının hemen başında söylediklerinden, kendisinin bazı şeylerden rahatsız olduğu hemen anlaşılabiliyordu” dedi.

Bakan Akar, “Devlet politikası olduğunda hepimizin birleşmesi lazım”, “Bir yerde buluşmamız lazım”, “Her seferinde rekabet içinde olursak bunun sonunda bir yere varamayız” ve  “Biz devamlı kuyudayız, devamlı taş çıkarıyoruz. Atılan taşları çıkarıyoruz. İşimiz gücümüz taşları çıkarmak” dediğini aktaran “Sözlerinin devamından, rahatsız olduğu konunun, İran sınırının yolu geçen hanına dönüştüğü, Afgan mültecilerin ellerini kollarını sallaya sallaya ülkeye giriş yaptığı yönünde yapılan tezviratla ilgili olduğunu anladık” dedi


Yorum Yazın