EURO 2020 D Grubu

Hırvatistan 1 gol farkla turladı, İskoçya veda etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hırvatistan 1 gol farkla turladı, İskoçya veda etti
Abone ol
EURO 2020 D Grubu son maçında İskoçya ile karşılaşan Hırvatistan, 3-1'lik galibiyetin ardından gol sayısının fazlalığı sayesinde Son 16'ya kalmayı başardı. İskoçya ise, tarihinde ilk kez gruptan çıkma şansını kaçırdı. EURO 2020 D Grubu'nda oynanan son maçların ardından İngiltere, Hırvatistan ve Çekya adını son 16 turuna yazdırdı

EURO 2020 D Grubu üçüncü maçında Hırvatistan ile İskoçya karşı karşıya gelirken, 3-1 kazanan Hırvatlar tarihi bir sonuca imza atmayı başardı.

Hırvatistan’a galibiyeti getiren golleri Nikola Vlasic, Luka Modric ve Ivan Perisic kaydederken, İskoçya’nın tek golü Callum McGregor’dan geldi. Bu sonuçla puanını 4’e yükselten Hırvatistan, Çekya ile puan ve genel averajda eşitliği sağladı. Attığı gol sayısı fazla olan Hırvatistan, son maçında İngiltere’ye 1-0 yenilen Çekya’nın önünde yer alarak grubu ikinci sırada tamamlayarak Son 16’ya kaldı. İskoçya ise, 1 puanda kalarak grubu son sırada bitirdi.

Gruptaki ilk maçında İngiltere’ye 1-0 yenilen Hırvatistan, ikinci maçında Çekya ile 1-1 bereabere kalmıştı. İskoçya ise, ilk maçında Çekya’ya 2-0 yenilmiş, sonraki maçını ise İngiltere ile golsüz berabere tamamlamıştı.

EURO 2020 D Grubu'nda oynanan son maçların ardından İngiltere, Hırvatistan ve Çekya adını son 16 turuna yazdırdı. 


Yorum Yazın