Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrılıyor mu?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hande Erçel ve Kerem Bürsin ayrılıyor mu?
Abone ol
Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, sevgilisi Hande Erçel'in Amerika'da eğitim almak istediğini söylemesi üzerine hem de ABD'deki ailesini ziyaret etmek için hazırlık yaparken seyahatini mecburen askıya aldı.

Geçtiğimiz aylarda Amerika'da eğitim almak istediğini söyleyen 27 yaşındaki oyuncu Hande Erçel'e Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı 34 yaşındaki meslektaşı ve sevgilisi Kerem Bürsin eşlik edecekti. Aşkını Amerika'da yalnız bırakmayan Bürsin, hem tatil yapacak hem de ailesini ziyaret edecekti. Ancak son anda işler değişti. 

ABD'ye gitmek için hazırlıklara başlamışken, İspanya'da düzenlenecek moda şovundan davet gelince Kanarya Adaları'na gitmeye karar veren yakışıklı oyuncu bir süre sevgilisinden de ayrı kalacak.

Gelen bir sürpriz davet üzerine Bürsin planını değiştirmek durumunda kaldı. Kanarya Adaları’nın en büyüğü olan Gran Canaria’nın turizm imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Sweem Week mayo defilesine Türk aktör Kerem Bürsin katılacak.

Gran Canaria adasının uluslararası imajını güçlendirmek için düzenlenen Gran Canaria Yüzme Haftası etkinliği 21-24 Ekim tarihleri​arasında Maspalomas'taki (Gran Canaria) Expomeloneras salonunda gerçekleştirilecek.

Etkinliğe davet edilen Bürsin, ABD planını başka zamana erteledi. Hande Erçel'in kısa süre olsa da sevgilisinden uzak kalacağı öğrenildi.

"Ya Londra'ya gidiyorum ya da Amerika'ya"

Oyunculuk eğitimi almak istediğini söyleyen Erçel, "Ya Londra'ya gidiyorum ya da Amerika'ya. Şu an için net değil. Okul araştırıyoruz, bir süre sonra netleşecek, ona göre sonra söyleriz" açıklamasında bulunmuştu.

Gözde aşıklar 25 Kasım'da gitmeyi planaldıkları Amerika'da kiralık ev bakmakla meşguldü ve orada toplam 3 ay kalmayı planlıyorlardı ancak işler umdukları gibi gitmedi.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel, 24 Kasım 1993 tarihinde Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya geldi. 

Lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde tamamlayan Hande Erçel, 2015 yılında katılmış olduğu Azerbaycan'da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasıyla dikkatleri üzerine çekti. 

İlk oyunculuk deneyimini bir beyazperde projesi olan Çılgın Dershane filminde yaşayan güzel oyuncunun ilk dizisi ise Hayat Ağacı oldu. 

İdil Fırat ve Fikret Kuşkan ile başrollerin paylaşan Hande Erçel, Selen Karahanlı karakterine hayat verdi.

Hande Erçel’in asıl çıkışı ise Güneşin Kızları dizisi oldu. Bu dizideki rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile uyumu sık sık sosyal medyaya da konu oldu. 

2016 yapımı “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde Burak Deniz’le, 2017 yapımı “Siyah İnci” dizisinde Tolga Sarıtaş ile başrolü paylaşan Hande Erçel, son olarak başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde okumaya devam etmektedir. 

2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur.

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. 

Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü. 

Son olarak ise Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol aldı.


Yorum Yazın