Halsey Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halsey Türk sevgilisi Alev Aydın'dan ayrıldı
Abone ol
Gerçek adı Ashley Nicolette Frangipane olan 28 yaşındaki Halsey uzun yıllardır Türk sevgilisi Alev Aydın ile yaşıyordu. Ender adında bir çocukları olan çift ayrılık kararı alarak herkesi şaşırttı. Çift arasında şimdi velayet davası başlayacak.

Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir aşk yaşayan ABD'li şarkıcı Halsey, temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Her fırsatta bebeğini ne kadar çok sevdiğini dile getiren ünlü isim zaman zaman sevgilisi için Türkçe çalışması yapıyor ve Türkçe mesajlarla dikkat çekiyordu.


Halsey ve Alev Aydın'ın ilişkisi iddiaya göre bitti. Şarkıcı Halsey, beş yıllık ilişkisinin ardından partneri Alev Aydın'dan 'dostane bir şekilde' ayrıldı.

Velayet konusunda anlaşamadılar

28 yaşındaki pop yıldızı, oğulları Ender Ridley Aydın'ın tam velayeti için yasal belgeler sundu, ancak Alev Aydın velayetin ortak olmasını istiyor.

Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydından ayrıldı Ender için velayet davası

Evlilik yok

Halsey çocukları için yasal bir velayet programı oluşturmaya başlarken Alev'den 'makul bir ziyaret' yapmasını istedi. Velayet süreci devam ederken ikili arasında bir evlilik olmadığı için nafaka konusunun nasıl sonuçlanacağı ise henüz belli değil.

 

 


Yorum Yazın