Halk TV'de neler oluyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halk TV'de neler oluyor?
Abone ol
Halk TV’de geçtiğimiz günlerde Ankara Büro'nun kapatılacağı iddia edilmişti. Gerçek ortaya çıktı. Ankara Büro kapanmıyor, küçülüyor.

Halk TV Ankara haber müdürü Umut Yertutan geçtiğimiz günlerde istifa etmiş, Halk TV yönetiminin Ankara büroyu kapatma kararı aldığı iddia edilmişti. 

Ardından  da Halk TV'nin sevilen programlarından Açıkça'yı yapan Gökmen Karadağ Twitter'dan  paylaşımlarda bulundu.Bupaylaşım ayrılık mesajı olarak yorumlandı. 

İlk tweetinde, "Demir alma vakti yaklaşıyor meçhule doğru…" diye yazan Karadağ bir sonraki tweetinde, "Emeğimize emek katan değer katan anlam katan ve en önemlisi neden katan ama hafızası da gayet güçlü olan tüm dostlara selam olsun" ifadelerini kullanan Gökmen Karadağ, sözlerine şöyle devam etti: “Hoşça kalın dostlarım. Katkınız için desteğiniz için umudunuz için çok teşekkürler. Hiçbiri boşa gitmedi merak etmeyin. Gerçek eninde sonunda kazanacak bu ülkede ama o zafer döneme göre kalıba girenlerin zaferi olmayacak.”

İşte Karadağ'ın o paylaşımları:

 

Halk TV Ankara büro çalışanlara da şu tebligat yollanmıştı:

Konuya dair Halk Tv’den edindiğimiz bilgiye göre, Ankara Büronun hazırladığı 2 program artık İstanbul’dan devam edecek. Bu sebeple program ekibinde değişiklik olabileceği ancak çalışanlara İstanbul daveti gittiği belirtiliyor. Ayrıca İstanbul’a gelmeyi kabul eden ekip üyelerine bazı maddi desteklerin yapılacağı da açıklanmış. İstanbul teklifini red edenlere ise hakları ve yasal alacakları ödenerek yolların ayrılacağı bildirilmiş. Bu programlar dışında görev alanlarla  Halk Tv Ankara büro çalışmaya devam ediyor. 


Yorum Yazın