Habertürk'le yollarını ayıran Kürşad Oğuz Halk TV’ye geçiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Habertürk'le yollarını ayıran Kürşad Oğuz Halk TV’ye geçiyor
Abone ol
15 yıl boyunca Habertürk TV'de çalışan Kürşad Oğuz yeni kanalını sosyal medya hesabından duyurdu. Kürşad Oğuz 1 Ağustos'ta Halk TV'ye başlayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz haziran ayında Habertürk TV ile yolları ayrılan gazeteci Kürşad Oğuz’un anlaştığı yeni televizyon belli oldu.

KÜRŞAD OĞUZ EKRANLARA DÖNÜYOR

Habertürk TV Programları Koordinatörü olarak görevde bulunduğu sırada Habertürk TV ile yolları ayrılan Kürşad Oğuz 1,5 aylık aranın ardından yeniden ekrana dönüyor. 15 yıl boyunca Habertürk TV bünyesinde farklı görevlerden bulunan Kürşad Oğuz, Habertürk ile yollarının ayrılması sonrası, “Ayrıldım değil, kibarca ayrı düşürüldüm demekten utanacak biri değilim. Velâkin bu son yolculuğa neden ve nasıl çıktığım, başka bir hikâyenin konusu…” açıklamasında bulunmuştu.

KÜRŞAD OĞUZ HALK TV İLE ANLAŞTI

Gazeteci Kürşad Oğuz bugün yaptığı açıklamayla, 1 Ağustos itibariyle Halk TV’de program yapacağını duyurdu.

“YİNE EN DOĞRUSUNU YAPACAĞIM”

Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kürşad Oğuz, “1.5 ay önce bir hikayeyi noktalamıştık. Yeni beyaz sayfayı açıyoruz. 1 Ağustos itibarıyla Halk TV’de başlıyorum. Yine elimden gelenin en iyisi ve doğrusunu yapacağım.  Sayın Cafer Mahiroğlu’na gösterdiği yakınlık ve ilgi için çok teşekkür ederim.” dedi. 

Kürşad Oğuz, Halk TV’de ne tür bir televizyon programı yapacağını açıklamazken kanal yönetiminden de henüz bir açıklama yapılmadı.


Yorum Yazın