Güzel voleybolcu Zehra Güneş'in ayakları olay oldu! "Bunlar ne?"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güzel voleybolcu Zehra Güneş'in ayakları olay oldu! "Bunlar ne?"
Abone ol
Şampiyonluklarıyla göğsümüzü kabartan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncusu Zehra Güneş'in ayakları sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Türkiye, 17 Temmuz'da takım sporlarında tarihi bir ana tanıklık etti. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldırdı. Antalya’da başlayıp, Amerika’da sona eren 47 günlük serüvende ay-yıldızlılar, dünya sıralamasında da ilk sıraya yükseldi.

Milletler Ligi’nde ilk şampiyonluğuna ulaşan ve bu başarı ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları, önceki gün Aya Yorgi Koyu'ndaki Yuzu Beach’te görüntülendi.

Paylaşılan fotoğraflardan birinin sosyal medyada yayılmasıyla değişik bir tartışma gündeme geldi.

Zehra Güneş'in ayaklarındaki şişliği fark eden bir kullanıcının, "Bu şişlikleri sadece ben mi görüyorum bunlar ne" yorumnda bulunması Güneş'in hayranlarını sinirlendirdi.

Bir hayranı bu paylaşımı alıntılayarak, “Dışarıdan eleştirmek kolay kızların her şeyini, antrenman maç vs. günde kaç saat koşup zıplıyorlar daha bunlar görünen şeyler Zehra'ya özel olarak omuz sakatlığı var mesela kim bilir nasıl ağrılar çekiyor diğerlerinin de keza öyle fedakarlık emek var ” notunu ekledi.


Yorum Yazın