Gülsüm Sena Kiraz Oktuay kimdir? Kaç yaşında, nereli? Gülsüm Sena Kiraz Oktuay'ın biyografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülsüm Sena Kiraz Oktuay kimdir? Kaç yaşında, nereli? Gülsüm Sena Kiraz Oktuay'ın biyografisi
Abone ol
28 Şubat mağduru olduğunu iddia eden HÜDAPAR yöneticisi Gülsüm Sena Kiraz Oktuay’ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Gülsüm Sena Kiraz Oktuay kimdir? Kaç yaşında, nereli? Gülsüm Sena Kiraz Oktuay'ın biyografisi...

Hizbullah terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Cumhur İttifakı'nın ortağı HÜDA PAR tartışılmaya devam ediliyor. HÜDA PAR İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Gülsüm Sena Kiraz Oktuay'ın 'tuhaf' açıklamaları da büyük tepki çekti.

"CHP'nin ve 28 Şubat zihniyetinin" mağduru olduğunu iddia eden HÜDA PAR yöneticisi Oktuay, "CHP ve 28 Şubat zihniyetinin Müslüman kadınlara hayat hakkı dahi sunmadığı bir dönemde tesettürümle eğitim hayatımı devam ettirmek için mağduriyetler yaşadım ve onurlu duruşumu bozmadan hukuk fakültesinden mezun oldum" ifadelerini kullandı.

Açıklamaları sonrasında birçok kişi Gülsüm Sena Kiraz Oktuay'ın kim olduğunu merak etti.

Gülsüm Sena Kiraz Oktuay kimdir?

28 Şubat mağduru olduğunu iddia eden HÜDAPAR yöneticisi Gülsüm Sena Kiraz Oktuay’ın 28 Şubat sürecinin yaşandığı 1997 yılında doğduğu ortaya çıktı. Kadir Has Üniversitesi’nden mezun olan Oktuay İstanbul Barosu’nun kayıtlarına göre de kısa süre önce stajyer avukatlığa başladı.

 


Yorum Yazın