Gucci defilesi ile ünlenen model Öykü Baştaş evlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gucci defilesi ile ünlenen model Öykü Baştaş evlendi
Abone ol
Daha önce Gucci gibi birçok markanın defilesinde yer alan dünyaca ünlü Türk model Öykü Baştaş, tasarımcı sevgilisi Furkan Temir ile dünya evine girdi. Düğünden kareleri paylaşan Baştaş’ın gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü.

19 yaşındayken dünyanın seçkin markalarıyla çalışmaya başlayan manken Öykü Baştaş, bir süredir birlikte olduğu tasarımcı erkek arkadaşı Furkan Temir ile nikah masasına oturdu. İkili İstanbul'da düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi.


Ünlü modeli mutlu gününde ailesi ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Öykü Baştaş, düğünden karelerini “Dün inanılmaz bir gündü” notuyla kişisel sosyal medya hesabından paylaştı.

GELİNLİĞE YORUM YAĞDI

Düğün gününden kareleri paylaşan Baştaş’ın gelinliği dikkat çekti. Beyaz renk, siyah tül detaylı bir elbise tercih eden ünlü modelin nikah elbisesi sosyal medyayı ikiye böldü. Kimileri kıyafet için “Sade ve zarif” yorumları yaparken kimileri ise olumsuz eleştirilerde bulundu. Baştaş’ın gelinliği için “İnsanlar yakınlarının düğününde daha şık giyiniyor özensiz olmuş” , “Marjinallik adı altında sefillik, cimrilik, zevksizlik” , “Yataktan kalkıp düğüne mi gittiniz ya” tarzında yorumlar geldi.

“MODELLİĞE TESADÜFEN BAŞLADIM”

Öte yandan, 2020 yılında yaptığı bir açıklamada kariyerine nasıl başladığını anlatan Baştaş, hikayesini şu sözlerle özetlemişti:

“Modelliğe başlama sürecim, tesadüfler sonucu oldu. Liseyi bitirdikten sonra New York’a gittim, dil öğrenmek kursuna, fotoğrafçı bir kadınla tanıştım. O bana ‘gel benim stüdyoma birlikte bir şeyler çekelim, modellik yapmak ister misin?’ tarzı şeyler söyledi. ‘Neden olmasın’ dedim. Modelliğe hep ilgim vardı ama ‘model olayım’ diye hiç düşünmemiştim. Fotoğraf çekimlerini yaptık. Arkadaşım çektiği fotoğrafları ajanslara gönderdi. Oradaki ajanslarla görüşme yapmaya başladım. Bütün bunlar 1 ay içerisinde oldu. 7-8 ajans ile görüştüm en sonunda da Ford Models New York diye bir ajans ile sözleşme imzaladım. Onlar beni Paris’e yolladılar orada başka bir ajans ile çalıştım sonra Türkiye’ye döndüm. Bir süre hiçbir şey yapmadım. Sonraki sezon Paris Moda Haftası için tekrar Paris’e gittim.”


Yorum Yazın