Askerliğini Diyarbakır'da yapan NBA'in efsane koçu

Gregg Popovich depremzede çocuklar için Darüşşafaka'ya bağışta bulunacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gregg Popovich depremzede çocuklar için Darüşşafaka'ya bağışta bulunacak
Abone ol
NBA'in en başarılı başantrenörlerinde arasında olan San Antonio Spurs Koçu Gregg Popovich, Socrates derginin Deprem Dayanışma ve Destek Yayını'na videolu mesaj gönderdi. Depremden etkilenen çocuklar için Darüşşafaka'ya bağış yapacağını belirten Popovich, "Rica ediyorum, yardım etmenin yolunu bulun" çağrısında bulundu.

Türkiye'de yayın yapan en nitelikli spor dergilerinden biri olan Socrates dergi, Kahramanmaraş merkezli deprem için YouTube kanalında Deprem Dayanışma ve Destek Yayını gerçekleştirdi.

Socrates'in Dayanışma ve Destek Yayını'na NBA'in en başarılı başantrenörlerinden biri olarak gösterilen San Antonio Spurs Başantrenörü Gregg Popovich de mesaj gönderdi.

Popovich, videolu mesajında, "Bir süreliğine vaktinizi almak ve depremzedeleri anladığımı göstermek için buradayım. Diyarbakır'da yaşamış ve genç bir adam olarak Gaziantep gibi birçok kente seyahat etmiştim. O güzel insanların inançlarını, karakterlerini ve zorlukları yenme gücünü biliyorum" ifadelerini kullandı.

Depremden etkilenen çocuklar için Darüşşafaka'ya bağış yapacağını bildiren tecrübeli başantrenör, “Ben, öksüz veya yetim çocuklar için eğitim imkânı sağlayan ve bunu yüzlerce yıldır mükemmel şekilde yapan Darüşşafaka ile hareket edeceğim. Rica ediyorum, yardım etmenin yolunu bulun” sözlerini sarf etti.


Yorum Yazın