Oğuz Kaan Salıcı:

"Gönlümüzdeki Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımızdır..."

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Gönlümüzdeki Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkanımızdır..."
Abone ol
Habertürk kanalında yayınlanan Açık ve Net programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Haber Videosu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Habertürk’te yayınlanan Açık ve Net programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Gönlümüzdeki aday Kemal Kılıçdaroğlu

"Ben ortada bir adaylık yarışı olduğu kanaatinde değilim. Adı geçen sayın belediye başkanlarımızın biz adayız deyip ortaya çıktığını ve bir mücadelenin içine girdiğine ben şahit olmadım. Her siyasi parti kendi liderini aday görmek ister. Bu bağlamda gönlümüzden geçen Kılıçdaroğlu'dur. Fakat Millet İttifakı olarak adayımız daha belli değil"

Cuma günü video yayınlayacağız demedik

"Faik bey Cuma günü bir video yayınlayacağız demedi, bir karşılık vereceğiz dedi. Ak Partinin yaptığı animasyonu gördüğümde tebessüm ettim ama istedikleri mesajı vermedi. Kulislere göre Sayın Erdoğan beğenmediği için kaldırıldığı söyleniyor. "

Oy oranımız kesinlikle yükseliyor

"CHP’nin oyları yükselmiyor diye görmek isterseniz öyle anket görürsünüz. Anketler yanıltıcı,  insanlar görüşlerini ifade edemiyor. CHP'nin oy oranı kesinlikle yükseliyor"

HDP’nin Millet İttifakına katılıp katılmayacağı hakkında Oğuz Kaan Salıcı şunları söyledi:

"Şimdiye kadar HDP'nin Millet İttifakı'na katılmak istediğini duymadım. Bunu istediklerini dile getirmeliler. İttifak da bunu değerlendirir"


Yorum Yazın