Gelecek Partili Ün'den akıl almayacak ceset kıyaslaması: Gündelik kıyafeti iç çamaşırı olan birinin üzerinden dünyayı ağa kaldıranlar...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partili Ün'den akıl almayacak ceset kıyaslaması: Gündelik kıyafeti iç çamaşırı olan birinin üzerinden dünyayı ağa kaldıranlar...
Abone ol
İsrail-Filistin arasındaki çatışmalara ilişkin Gelecek Partili Sema Silkin Ün tepki çeken bir gönderi paylaştı. Ün, paylaşımında Hamas militanları tarafından kaçırılan Shani Louk'un giyimi üzerinden acı kıyaslaması yaptı. Ün, Louk’un iç çamaşırlarına kadar soyulmasına işaret ettiği paylaşımında, bir kamyonet kasasındaki kefene sarılmış cansız bedenler üzerinden sitemde bulundu.

İsrail-Filistin çatışmalarında pek çok sivil yaşamını yitirirken binlerce insan rehin edildi, yaralandı ya da rehin alındı. 

Tüm dünyadan çatışmaların sonlanması yönünde davet yapılırken Gelecek Partili Sema Silkin Ün’den tepki çeken bir paylaşım geldi.

Hamas’ın kamyonetinde baygın halde görülen Shani Louk’un görüntülerine gönderme yapan Ün, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Çok öfkeliyim en çok da İsrail medyasının yalanlarına kanıp bir avuç Filistinli’yi tek bırakanlara.

Gündelik kıyafeti iç çamaşırı türevi olan birinin kamyonet kasasındaki görüntüsü üzerinden dünyayı ayağa kaldıranlar savaş suçu aradığınız bir kamyonet kasası varsa işte burada.”


Yorum Yazın