Gazete Pencere nedir? Sahibi kimdir? Abonelik ücreti ne kadar?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazete Pencere nedir? Sahibi kimdir? Abonelik ücreti ne kadar?
Abone ol
3. yılını kutlayan Gazete Pencere'ye ilişkin detaylar merak ediliyor. Peki, Gazete Pencere nedir? Sahibi kimdir? Abonelik ücreti ne kadar? Detaylar haberimizde....

Gazete Pencere'nin içeriğine ve abonelik detaylarına dair araştırmalar yapılıyor. Bu bağlamda, Gazete Pencere nedir? Sahibi kimdir? Abonelik ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Gazete Pencere hakkında

Gazete Pencere diğer gazete ve haber sitelerinden farklı bir misyonla 2019 yılında kuruldu. Gazete Pencere'nin farklılığının sebebi, internet üzerinden ulaşılması ancak bir internet haber sayfası olmaması; gazete formatında olması ancak basılı olmaması olarak açıklanabilir. PDF formatındaki 'Gazete Pencere" gece geç saatlerde hazırlanıyor ve her sabah saat 7'de abonelerin posta kutularına düşüyor.

Gazete Pencere resmi sitelerinde kendilerini şöyle tanıtıyor:

"Bir grup gazeteciyiz. İşimiz haber yapmak. ‘Okuyacak gazete bulamıyoruz, haberlere ulaşamıyoruz, sosyal medyada haberler akıp gidiyor ne olduğunu anlayamıyoruz” diyenlere “çare var” demek ve teknolojideki gelişmeleri de değerlendirmek için bir araya geldik, bir gazete hazırlamaya, yeni bir “PENCERE” açmaya karar verdik.

Bu gazete basılı olmayacak. PDF formatındaki “Pencere” gece geç saatlerde hazırlanacak ve her sabah 7’de abonelerin posta kutularında ya da SMS kutularında yerini alacak.

Siyasetten ekonomiye, dış politikaya, dosya konularına, tematik sayfalara, spordan magazine bir gazetede ne varsa “PENCERE”de de o olacak.

Haberler gizlenmeyecek. Kime yarar, kime zarar verir diye önden muhasebe yapılmayacak, öncelik kamuoyunun ‘’haber alma hakkı’’nda olacak.

Farklı kesimlerden, görüşlerden yazarlar kendi pencerelerinden olaylara bakışlarını, analizlerini uzman oldukları konularda yorumlarını ‘’PENCERE’’den okuyuculara ulaştıracak.

PENCERE sansür ve otosansürün haberciliğin baş belası olduğu gerçeğinden hareketle, farklı görüşlerin demokrasinin temeli olan seçmenin doğru karar vermesine verdiği katkının bilinciyle hareket edecek.

PENCERE’nin aboneleri olacak.

Aboneler verecekleri mütevazı katkı ile haber alacak PENCERE de o katkılarla hayatını devam ettirecek."

 

Gazete Pencere'nin sahibi kimdir?

Gazete Pencere'nin imtiyaz sahibi BİDEBUNUİZLE Basın Yayın ve Gazetecilik LTD. ŞTİ., Genel Yayın Yönetmeni ise Yavuz Oğhan'dır.

 

Gazete Pencere abonelik ücreti ne kadar?

Gazete Pencere'nin bir aylık standart abonelik ücreti 23 TL'dir.

Diğer abonelik paketleri ise şöyledir:

 


Yorum Yazın