Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçı öncesi kötü haber

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Bayern Münih maçı öncesi kötü haber
Abone ol
Galatasaray, Mauro Icardi'nin sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edildiğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle kazandı. Sarı kırmızılılarda Arjantinli oyuncunun kornerden yapılan ortada topu vuracağı sırada Rachid Ghezzal'in müdahalesi sonucu ayağı darbe aldı.

Mauro Icardi maçın tamamında oynasa da bitiş düdüğüyle kendini yere bıraktı. Yıldız oyuncu stadyumu sekerek terk etti.

Bugün yapılan kontrollerin ardından Mauro Icardi'de sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edildi.

"Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir."

Galatsaray'ın Bayern Münih ile İstanbul'da gerçekleşecek Devler Ligi karşılaşması, 24 Ekim 2023 Salı günü saat 19:45'te oynanacak. Bu maçta İcardi'nin yer alıp almayacağı ise sarı - kırmızılı taraftarlar tarafından merak ediliyor.

 


Yorum Yazın