Galatasaray'da Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray'da Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu
Abone ol
Antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle tedavisi devam eden Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin sahalara dönüş tarihinin belli olduğu ileri sürüldü.

Galatasaray'da aralık başında sakatlanan Mauro Icardi, ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılıların golcüsü Mauro Icardi, antrenmanda topuk pası verirken adalesinden sakatlanmıştı. Akabinde tedavi için ülkesine giden Arjantinli forvet, Türkiye'ye döndü.

Galatasaraylı oyuncular, dünü izinli olarak geçirdi. Fakat Icardi ise, idman yaptı. Bir an önce sahalara geri dönmek isteyen 29 yaşındaki futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi. Icardi, fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü.

Hedef, Fenerbahçe derbisi

Fanatik'in haberine göre, Icardi'nin Dünya Kupası dönüşünde ligde oynanacak; İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında forma giyme ihtimali bulunuyor. Ancak teknik direktör Okan Buruk, oyuncusunun tam olarak hazır hale gelmeden forma giymesini istemiyor.

Haberde Icardi'nin Fenerbahçe maçında tam olarak hazır olmasının beklendiği kaydedildi. Arjantinlinin, 8 Ocak'taki derbide 90 dakika oynayabilmesi için tedavisine devam edildiği belirtildi.


Yorum Yazın