Galatasaray ve Fenerbahçe'den kadına şiddete karşı maç

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bugün 19.00'da karşılacak.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Nef Stadı'nda 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörü ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kadın futbol takımları, bugün ilk kez karşı karşıya gelecek.

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla oynanacak özel maç, Nef Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak.

Takımlar arasındaki ikinci maç, 2022 yılında belirlenecek bir tarihte Ülker Stadı'nda yapılacak.

Maçın ardından Galatasaray Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Nurcan Çelik ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Nihan Su, Nef Stadyumu'nda ortak basın toplantısı düzenleyecek.

İki teknik direktör ile birlikte iki takımın kaptanları da maç sonrası basın toplantısına katılacrak soruları yanıtlayacak.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Tarihi karşılaşma Nef Stadyumu’nda oynanacak ve TRT Spor'dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray 0 - 7 Fenerbahçe

Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Nef Stadı'nda özel maçta karşı karşıya geldi. Tarihi derbiyi Fenerbahçe 7-0 kazandı.

Nef Stadyumu'nda derbi tarihinde yeni bir sayfa açıldı. Kadın futbol takımını bu yıl kuran Galatasaray ve Fenerbahçe, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için karşı karşıya geldi.

Derbinin rövanşı 2022'de Ülker Stadı'nda oynanacak.

Meral Akşener: Bu maçın pek çok ayrışmanın önüne geçecek bir örnek olmasını diliyorum

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, tarihi karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Meral Akşener, maç bitimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Akşener, "Bu dostluk maçının Türkiye'deki pekçok ayrışmanın önüne geçecek bir örnek olmasını diliyorum. Kadına şiddete son" dedi.


Yorum Yazın