Galatasaray altyapısında kaos: Uğur Karakullukçu canlı yayında adam kayırmacılığı anlattı, muhatabı Ayhan Akman o anda aradı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray altyapısında kaos: Uğur Karakullukçu canlı yayında adam kayırmacılığı anlattı, muhatabı Ayhan Akman o anda aradı
Abone ol
Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, gerçekleştirdiği canlı yayında Galatasaray altyapısında ayrıcalık yapıldığına dair bilgilere yer verdi. Karakullukçu, genç futbolcu Hamza Akman’ın babası Ayhan Akman sebebiyle oynatıldığını iddia ederken canlı yayın esnasında da Ayhan Akman’dan telefon aldı.
Haber Videosu

Uğur Karakullukçu dün gece Youtube kanalı üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Karakullukçu bu yayında Galatasaray altyapısına ilişkin ciddi iddialar ortaya attı. Karakullukçu'nun iddiasına göre kulübün altyapısında oyunculara forma talimatla veriliyordu.

Karakullukçu açıklamalarının ilk kısmında, “Galatasaray altyapısında kaos var” diyerek konuya giriş yaptı. Nedenini ise; “Galatasaray altyapısında hiçbir oyuncu hakkıyla seçileceğini düşünmüyor.” diyerek belirtti. Bu sözlerinin ardından kendisine telefon geleceğine de altını çizerek vurguladı.

“Çocuklar zehirlendi. 3-4 yıl Galatasaray altyapısından bir şey beklemeyin”

Karakullukçu, “Galatasaray U-19 finaline, Başakşehir maçına Hamza Akman ilk 11 oynasın diye 4-6-0 taktiği ile çıktı. Açın maçı izleyin. Hamza Akman oynasın diye forvetsiz çıktı. Yenildi Başakşehir’e. Altayapıda ayrıcalıklı futbolcu olmaz. Hamza’yı da seviyorum. Hamza da, Efe de değerli çocuklar. Ama değerli olmaları ayrıcalıklı oldukları anlamına gelmiyor. Galatasaray altyapısındaki bütün çocuklar böyle düşünüyor. Çocuklar zehirlendi. 3-4 yıl Galatasaray altyapısından bir şey beklemeyin.” sözleriyle Galatasaray altyapısındaki genç futbolcuların A takıma çıkmak gibi umutları olmadığını anlattı.

Konuşmasının başında dediği gibi de kendisine kulüpten telefon geldi. Anlattığı kesitte de ismi geçen Galatasaray Futbol Direktörü Ayhan Akman canlı yayında esnasında telefon etti. Karakullukçu’nun Akman ile konuştuğu anlar da görüntülere yansıdı.


Yorum Yazın