Filmekimi'nin tarihleri belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Filmekimi'nin tarihleri belli oldu
Abone ol
Her yıl, merakla beklenilen film festivallerinden biri olan ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı bünyesinde düzenlenen Filmekimi bir yıl aradan sonra izleyicilerle buluşacak. Filmekimi'nin yeni tarihleri resmi olarak açıklandı. Yapılan duyuruya göre Filmekimi filmleri 8 ve 17 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.


Sinemaseverlerin 2 yıldır özlemle beklediği Filmekimi, sonunda verdiği arayı bitiriyor. Pandemi nedeniyle düzenlenemeyen festival, kaldığı yerden devam edecek. Filmekimi'nin tarihleri ise 8 - 17 Ekim 2021 şeklinde belirlendi. Henüz Filmekimi'nde gösterimini yapacak olan filmlere dair hiçbir açıklama yapılmadı. Ama festival kapsamında genel olarak yılın dünya çapında en önemli bağımsız filmleri gösterimini yapıyor. Bu durumda heyecan verici bir film listesinin sinemaseverlere sunulması büyük bir ihtimal taşıyor. Ancak sinemaseverlerin bir endişesi de, sinema salonlarının yarı kapasiteyle hizmet verecek olması dolayısıyla bilet fiyatlarının çok yüksek olma ihtimalinin bulunması üzerine.

Filmekimi 2021 yılında #İKSVSeveSeve hashtagiyle duyuru yapmaya başladı. Ayrıca Filmekimi, İstanbul Film Festivali'nde de bir seçki sunmuştu. Böylelikle festivalden geri kalmamış ve Filmekimi Galaları ile film keyfine varma şansı yakalamıştık.


Yorum Yazın