Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Premier Lig devinin hedefinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Premier Lig devinin hedefinde
Abone ol

İngiliz basını, Premier Lig ekibi Newcastle United’ın Fenerbahçeli genç yıldız Arda Güler’e transfer teklifinde bulunacağını yazdı.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’e İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’ın talip olduğu ileri sürüldü.

İngiliz yayın organı Football Insider’ın haberine göre; Newcastle yetkilileri, bu hafta sonu Dubai’de Arda’nın ailesiyle bir araya gelecek.

Haberde sarı-lacivertli futbolcunun tek talibinin Premier Lig ekibi olmadığı belirtilirken, Hollanda’nın Ajax ve İspanya’nın Barcelona takımlarının da Arda Güler’in temsilcileriyle görüştüğü iddia edildi.

Newcastle iddiası

Oyuncunun ailesine tekliflerini sunmak isteyen 3 kulüpten Newcastle United’ın, 18 yaşındaki futbolcu için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürerek transfer yarışında öne geçmek istediği ve bu yaz sarı-lacivertli futbolcuya imza attırmak istediği öne sürüldü.

Arda Güler’in Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon sarı-lacivertli formayla 29 resmi maça çıkan Arda 6 gol atarken, 4 kez de asist yaptı.


Yorum Yazın