Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yardımcısı açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun yardımcısı açıklandı
Abone ol
Fenerbahçe, teknik direktör Emre Belözoğlu’nun yardımcılığına Erdinç Sözer’in getirildiğini açıkladı.

Aksaray'ın Güzelyurt ilçesine bağlı Sivrihisar köyünde, 1500 rakımlı dağların arasındaki ovada bulunan tarihi Kızıl Kilise'nin, 5. ya da 6. yüzyılda Ortodoks mezhebi kurucularından Aziz Gregorius adına yapıldığı biliniyor.

Dünya Anıtlar Fonu'nca 'Dünyada En Fazla Tehlike Altında Bulunan 100 Tarihi Eser Listesi'ne alınan, serbest haç planıyla yapılan Kızıl Kilise'nin batı haç kolları arasında bağlantı bulunuyor. 

Ova ortasındaki tek yapı olan tarihi kilisenin taş duvarları, her türlü olumsuz koşula rağmen yıkılmadan sağlam durmasıyla dikkat çekiyor.

Demirören Haber Ajansı'nın (DHA) aktardığına göre Kapadokya bölgesinde çokgen çatıya sahip ve ayakta kalabilen tek kilise olarak bilinen yapı, defineciler tarafından tahrip edildi. Etrafının açık olması nedeniyle definecilerin uğrak yeri haline gelen tarFenerbehçe’de teknik direktör Emre Belözoğlu’nun yardımcı antrenörü belli oldu.

Sarı-lacivertlilerde Belözoğlu’nun yardımcılığını Erdinç Sözer yapacak.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Uzun yıllar boyunca Bundesliga’da görev yapan antrenör Erdinç Sözer, Fenerbahçe teknik ekibine katıldı. 52 yaşındaki çalıştırıcı, daha önce Almanya'da Hamburg, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Wolfsburg ve Greuther Fürth gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yaptı. Sözer sezonun geri kalan kısmında Teknik Sorumlumuz Emre Belözoğlu’nun yardımcılığını yapacak. Gösterdikleri işbirliği ve anlayıştan dolayı Hertha Berlin Kulübü ve Teknik Direktör Labbadia’ya teşekkürlerimizi sunarız."ihi kilisede kolonların hasar gördüğü, kazı yerlerinin oluştuğu ve duvarlarına sprey boyalarla yazılar yazıldığı görüldü. 


Yorum Yazın