Fenerbahçe, Göztepe'yi misafir ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe, Göztepe'yi misafir ediyor
Abone ol
Ligde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, İzmir temsilcisi Göztepe'yi evinde ağırlıyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında bugün Göztepe'yi ağırlayacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşma saat 20:30'da başlayacak.  Hakem Yasin Kol'un yöneteceği karşılaşma, BeIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele Ziya Erdal ve Yassine Benzia'nın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi.

Ligde 59 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, 33. hafta maçında sahasında İzmir ekibi Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Ligde oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan ve 1'inden beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Göztepe karşısında da kazanarak çıkışına devam etmek istiyor.

Muhtemel ilk 11

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Kim, Ferdi, Crespo, Zajc, Mert Hakan, Pelkas, Diego Rossi, Serdar Dursun

Göztepe: Piric, Kerim Alıcı, Arslanagic, Kahraman Demirtaş, Moubandje, Tijanic, Soner, Yalçın Kayan, Halil Akbunar, Lourency, Di Santo

Fenerbahçe'de 3 eksik

Fenerbahçe'de 3 eksik var. Kadro dışı Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın yanı sıra sarı kart cezalısı İrfan Can Kahveci forma giyemeyecek. Göztepe'de ise Atınç Nukan'ın durumu belirsiz.

İzmir ekibi son 9 maçını da kaybetti ve haftaya 19. sırada girdi. Sarı kırmızılıların Kadıköy'de yenilmesi halinde rakiplerinin alacağı sonuçlara göre küme düşme ihtimali var.


Yorum Yazın