Fenerbahçe, Eczacıbaşı'nı 3-0 yenerek seride 2-1 öne geçti!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe, Eczacıbaşı'nı 3-0 yenerek seride 2-1 öne geçti!
Abone ol
Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi.

Müsabakayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kadın voleybol takımından sorumlu yönetici Simla Türker Bayazıt ile birlikte takip etti.

Fenerbahçe Opet, karşılaşmaya etkili başlayarak ilk molaya 8-4 üstün girdi. Fedorovtseva ve Vargas'ın smaçlarıyla skoru 14-9'a getiren sarı-lacivertliler, Eda Erdem'in kazandırdığı ace sayısıyla farkı açtı ve ilk seti 25-18 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete Eda Erdem'in sayılarıyla hızlı başlayan Fenerbahçe Opet, Vargas'ın smacıyla 6-2 öne geçti. Drca'nın ace sayısıyla ilk molaya 7-2 önde giden takımımız, farkı açarak 17-7'lik bir üstünlük elde etti. Bu üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe Opet, ikinci seti de 25-19 kazanarak skoru 2-0'a getirdi.

Üçüncü sete 5-0'lık bir seriyle başlayan Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit karşısında öne geçti. Ancak mola dönüşünde rakip takım toparlandı ve farkı kapatıp skoru 9-8'e getirdi. Eczacıbaşı Dynavit, Hande ve Elif'in çapraz hücumlarıyla skoru eşitledi (12-12) ve ardından öne geçti (14-15). Ancak Fenerbahçe Opet, mola dönüşünde oyunda dengeyi sağladı ve seti 25-22 kazanarak maçı 3-0 tamamladı.

Serinin dördüncü maçı 18 Nisan Perşembe günü Eczacıbaşı Dynavit'in ev sahipliğinde saat 18.00'de aynı salonda oynanacak. Üç galibiyete ulaşan takım, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olacak.


Yorum Yazın