Fenerbahçe dostluk maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i ağırlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe dostluk maçında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i ağırlıyor
Abone ol
Shakhtar Donetsk Kulübü, Ukrayna’daki savaşa dikkat çekmeyi amaçlayarak ‘Shakhtar Donetsk Global Tour’ isimli dostluk maçları turuna başladı. Sarı-lacivertliler, barış temasına katkı sağlamak için Ukrayna ekibiyle dostluk maçına çıkacak.

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçına sayılı saatler kala, futbolseverler karşılaşmanın detaylarını araştırmaya başladı. Ukrayna'da yaşananlara dikkat çekmek için mücadele edecek Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk; Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Karşılaşmanın geliri, savaş mağduru masum insanlar ve çocuklar için kullanılacak.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ:Ertuğrul, Nazım, Tisserand, Szalai, Novak, Gustavo, Sosa, Arda Güler, Burak Kapacak, Valencia, Berisha

ARDA GÜLER İLK 11'DE ISAK VURAL YEDEK

Sarı-lacivertlilerde genç oyunculardan Arda Güler ve kaleci Ertuğrul Çetin ilk 11'de yer aldı. Isak Vural ve Jin-Ho ise yedek kulübesinde bulunuyor.

FENERBAHÇE - SHAKHTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçı 19 Nisan Salı günü saat 17.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve TV8'den naklen yayımlanacak.

Karşılaşmanın geliri, savaş mağduru masum insanlar ve çocuklar için kullanılacak.


Yorum Yazın