Sosyal medyada gündem oldu

"Fatma" dizisi Netflix'te yayın hayatına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Fatma" dizisi Netflix'te yayın hayatına başladı
Abone ol
Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı “Fatma” dizisi Netflix'te yayın hayatına başladı. Dizi ve dizide Biricik’in canlandırdığı rol sosyal medyada gündem oldu.

 Netflix'in yeni yerli dizisi "Fatma", 27 Nisan Salı günü izleyicilerle buluştu. Başak Abacıgil Sözeri’nin yapımcılığını üstlendiği, Özgür Önurme’nin kaleme aldığı ve Özer Feyzioğlu ile yönetmen koltuğunu paylaştığı dizinin kadrosunda Burcu Biricik, Uğur Yücel, Melis Sezen, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin ve Deniz Hamzaoğlu gibi isimler yer alıyor. 

Dizi yayınlanmasının ardından sosyal medyada yapılan yorumlarla gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları dizide Fatma karakterini canlandıran Burcu Biricik'e yapılan yorumlarla Biricik'i trend topic (TT) listesinde bir numaraya taşıdı.

O yorumlardan bazıları:

"Kusursuz dünyasıyla karakterlerin derinliklerinde gezindiğim bir yolculuktu Fatma. Burcu için söylenecek çok fazla bir şey yok aslında. Kirpiklerine kadar “Fatma” olmuş. Egosunu, fiziğini, ruhunu her şeyini sıfırlamış. Karakteri ezmeden güzelleştirmiş."

"Fatma dizisi uzun bir aradan sonra Netflix'te yapılan iyi bir iş. Toplum içinden güncel bir konuya değiniyor. Burcu Biricik rol için on numara seçim olmuş. Sürelerin uzun olması ve bölüm sayısının da kısa olmasıyla dizi sarkmadan hikâyesini anlatabiliyor."

"Kırmızı Oda, Camdaki Kız, Fatma, bu dizilerden sonra Burcu Biricik'in psikolojisine bir şey olmazsa bordo berelidir net."

"'Okullara sığdıramadınız. Evlere, çocuk parklarına sığdıramadınız oğlumu. Benim aklı küçük, masum oğlumu koca dünyaya sığdıramadınız. Şimdi ben onu, şimdi ben onu tabuta nasıl sığdıracağım?' İşte burada tükendim."

"Bu Burcu Biricik değil mi? E hani bu Nalan'dı. Ne ara Fatma oldu?"


Yorum Yazın