Fatih Altaylı'dan sel yorumu: Kendine olunca Allah’ın afeti başkasına olunca marifet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Altaylı'dan sel yorumu: Kendine olunca Allah’ın afeti başkasına olunca marifet
Abone ol
Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul'da yaşanan sel felaketi sonrası Ekrem İmamoğlu'nu hedef alanlar hakkında, "Kendine olunca afet, başkasına olunca marifet" yorumunda bulundu.

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış sele sebep olurken, 2 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı. İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, Arnavutköy ve Başakşehir'de etkili oldu. İstanbul Havalimanı'nda uçuşlarda gecikme yaşanırken, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne giden yollar bir süre kapandı.  

Bunun üzerine sosyal medyada “Ekremin marifeti” etiketi gündem oldu. Fatih Altaylı ise durumu şu yorumda bulundu;

İktidara ve iktidar medyasına göre seller ve doğa olayları AK Partili belediyelerin yönettiği kentleri vurup dağıttığı zaman olanlar “Allah’ın afeti”.

Aynı seller ve doğa olayları 25 yıl boyunca iktidar tarafından yönetilen ve 4 yıldır CHP’nin elinde olan İstanbul’u vurup dağıttı zaman olanlar ise “Ekrem’in marifeti”.

Dün gece yağmur ve sel Başakşehir ve çevresini vurunca Ak troller İmamoğlu’na saldırmaya başladılar ve “Hani kenti düzeltmiştin” demeye başladılar.

İmamoğlu tarihin yazdığı en mükemmel ve her şeye muktedir bir belediye başkanı diyemeyiz ama Başakşehir gibi AK Parti zamanında ortaya çıkmış ve AK Partili belediyeler tarafından yönetilip 25 yılda bu hale gelmiş bir ilçede yaşanan felakette bu ilçeyi 25 yıl yönetenlerin, belediye eliyle bu ilçeyi yoktan var edenlerin hiç mi suçu yok da, her şeyi 4 yıldır İstanbul’u iktidarın türlü engeline rağmen yönetmeye çalışan adama fatura kesiyorsunuz.

Tamam Ekrem kötü olsun ama, siz ondan da beter değil miydiniz!

İstanbul’da 2009’da sellerde 40 kişi öldüğünde Başkan kimdi!

Ben mi, Ekrem İmamoğlu mu, yoksa AK Partili Kadir Topbaş mı!


Yorum Yazın