Fatih Altaylı: Kılıçdaroğlu’nun Babala performansı Adalet Yürüyüşü’nden sonraki en yüksek performans

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Altaylı: Kılıçdaroğlu’nun Babala performansı Adalet Yürüyüşü’nden sonraki en yüksek performans
Abone ol
Babala TV’ye katılan cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun performansına dair olarak gazeteci Fatih Altaylı, ”Kılıçdaroğlu’nun Mevzular açık Mikrofon’daki performansı 13 yıllık siyasi hayatında Adalet Yürüyüşü’nden sonraki en yüksek performansıdır” ifadelerini kullandı.

Altaylı, yazısında, ”Bir itirafta bulunmak istiyorum. Seçimlerin ilk turundan hemen önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun Babala TV’ye çıkıp, Mevzular Açık Mikrofon programında provokatif bir grubun soruları ile karşı karşıya kalacağını öğrenince “İntihar ediyor” diye düşünmüştüm” ifadelerini kullandı. 

”En sıkı Kılıçdaroğlu karşıtı olsanız, programı izleyince Kılıçdaroğlu taraftarı olmasanız bile bir siyasetçi olarak kendisine saygı duymaya başlamamanız mümkün değil” diyen Altaylı, şunları kaydetti:

”Prompter olmadan, her şeye doğaçlama yanıt vererek, salonda çanak sorucu soracak kimsenin olmadığı ve yüzlerce şahsın karşısında yalın ve tek olarak konuştu. Rakibi gibi bir belagat ustası orada da değildi ama samimiyetin, sükunetin belagati galebe çaldığını hissettim. Kılıçdaroğlu’nun Mevzular açık Mikrofon’daki performansı 13 yıllık siyasi hayatında Adalet Yürüyüşü’nden sonraki en yüksek performansıdır. Ama şunu biliyorum, Türkiye’de liderlerin performansları sandığa olumlu ya da olumsuz pek yansımıyor.”  

Yazının tamamı için tıklayın…


Yorum Yazın