Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, bitti mi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, bitti mi
Abone ol
Evlilik Hakkında Her Şey her Salı günü saat 20:00 'de Fox TV'de yayınlanıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey bu akşam yok mu, niye yok? İşte merak edilenler...

Evlilik Hakkında Her Şey, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 21 Eylül 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmen koltuğuna Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ'un uyarladığı, Türk yapımı dram ve polisiye türündeki televizyon dizisi. Evlilik Hakkında Her Şey neden yok, bitti mi, final mi yaptı? Evlilik Hakkında Her Şey bugün yok mu, neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ara mı verdi? Evlilik Hakkında Her Şey 4 Ocak Salı günü neden başlamadı?

Evlilik Hakkında Her Şey bitti mi, neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey yeni bölümü bugün yok mu? Bu hafta Evlilik Hakkında Her Şey olmayacak mı? Bu hafta Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Evlilik Hakkında Her Şey Salı günü değil mi, bugün neden başlamadı? Evlilik Hakkında Her Şey final mi yaptı, neden yok? Evlilik Hakkında Her Şey niye başlamadı? Evlilik Hakkında Her Şey ne zaman başlayacak? Evlilik Hakkında Her Şey ara mı verdi? Ayrıntılar haberimizde...

Evlilik Hakkında Her Şey her Salı günü saat 20:00 'da Fox TV'de yayınlanıyor.

Fakat 4 Ocak Salı günü Evlilik Hakkında Her Şey ekranlara gelmeyecek. Yılbaşı nedeniyle dizi 1 hafta ara vermiştir. Yeni bölümü haftaya yayınlanacak. Fox TV'de 4 Ocak Salı "Eski Köye Yeni Adet" filmi ekranlara gelecektir.

Evlilik hakkında her şey bugün yok mu, neden yok, bitti mi, final mi yaptı?

Hayır dizi bitmedi veya final yapmadı, sadece 1 hafta Yılbaşı tatili arası veriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey bugün Yılbaşı arası nedeniyle ekranlara gelmedi. Dizinin yeni bölümü haftaya Salı günü yayınlanacaktır. Yılbaşından dolayı çoğu dizi 1 haftalık ara vermiştir. Bundan dolayı Evlilik Hakkında Her Şey 4 Ocak Salı günü yeni bölümü yayınlanmayacak. Yeni bölüm 11 Ocak 2022 Salı günü ekranlara gelecek.

Evlilik Hakkında Her Şey konusu

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir.

Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey Oyuncuları

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk.


Yorum Yazın