Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı
Abone ol
Eva Green'in kadrosunda yer aldığı 2019'da çekimleri durdurulan 'A Patirot' filminin yapımcısı ve finansörleriyle davalık olmuştu. Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı.

Fransız oyuncu Eva Green, 'A Patirot' filminin yapım şirketi White Lantern Films'e ve finansör SMC Specialty Finance LLC'ye arasında çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle filmden ayrılma kararı almış ve 1 milyon dolar talep ettiği bir dava açmıştı. Yapım şirketi de Green’in hiçbir zaman filmde rol alma niyeti olmadığını öne sürerek oyuncuya 5 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

Eva Green'in milyon dolarlık davası sonuçlandı - Magazin haberleri

DAVA SONUÇLANDI

Eva Green, Londra Yüksek Mahkemesi'nde görülen davayı kazandı. Dava sonrası açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, şunları söyledi: Sevdiğim ve imzaladığım güzel bir filmi savunmak için dişimle tırnağımla savaştım. Çok değer verdiğim bir nedenden bahseden, sorunu çözmezsek meydana gelebilecek kaynak savaşları ve kitlesel göç konusunda uyarıda bulunan bir film. Adalet galip geldi.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK"

Yapım şirketi White Lantern Films ise "Karar ve mahkemenin bulguları karşısında hayal kırıklığına uğradık. Temyiz de dahil olmak üzere seçenekleri değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın