EURO 2020 sonrası Merih Demiral bombası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EURO 2020 sonrası Merih Demiral bombası
Abone ol
EURO 2020'de Türkiye için ter dökecek Merih Demiral için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yeni teknik direktör Allegri'nin kadroda düşünmediği iddia edilen Merih Demiral'ın İngiliz devine astronomik rakama imza atabileceği belirtildi.

Serie A devi Juventus hayal kırıklığıyla geçen sezonun ardından Andrea Pirlo'yu gönderdi ve eski teknik direktörü Massimiliano Allegri'yi göreve getirdi.

Allegri'nin, Merih Demiral'ı gelecek sezon kadroda düşünmediği ve yerine Nikola Milenkovic'i transfer etmek istediği iddia edildi.

İtalyan basınından Gazzetta'nın haberine göre; Allegri'nin, Merih Demiral'ın yerine bir oyuncu istediği ve bu oyuncunun da Fiorentina forması giyen Nikola Milenkovic olduğu kaydedildi.

Siyah-beyazlı takımın, sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Sırp savunma oyuncusu için Fiorentina kulübüne 35 milyon Euro ödeyeceği belirtildi.

MERİH DEMİRAL 40 MİLYON EURO 

Manchester United'ın transfer listesinde yer alan 23 yaşındaki savunma oyuncusunun bonservisinin 40 milyon Euro olarak belirlendiği bildirildi. Merih'le Manchester United dışında başka takımlarından ilgilendiği ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ NE ZAMAN BİTİYOR? 

Bu sezon İtalyan kulübüyle 24 maça çıkan ve 1 asist ile oynayan Merih Demiral'ın sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

24 MAÇA ÇIKTI 

İtalyan devi Juventus ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu, geçtiğimiz sezon siyah beyazlılarla Serie A, Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası olmak üzere toplam 24 maça çıktı ve 1 asist yaptı.
 


Yorum Yazın