Etkisi 3 gün sürecek! Ünlü astrolog uyardı: Hazır olun

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Etkisi 3 gün sürecek! Ünlü astrolog uyardı: Hazır olun
Abone ol
Sosyal medya hesabından güne dair astrolojik detaylar yayınlayan ünlü astrolog Dinçer Güner son olarak "Şok edici haberlere hazır olun" dedi.

Bugün başlayacak ve etkisi 3 gün sürecek bir astrolojik olayı duyuran ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından takipçilerini uyardı.  Merkür ile Uranüs arasında oluşacak kare açının bizi nasıl etkileyebileceğini açıklayan Güner şu ifadeleri kullandı;

"ŞOK EDİCİ HABERLERE HAZIR OLUN!

Merkür ile Uranüs arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 3 gün

Bugünlerde bilmediğiniz elektronik-elektrikli aletleri tamir etmeye kalkmayın. Konsantrasyon eksikliği veya kolayca dikkat dağılması nedeniyle karşımızdaki insanları dinlemeyebiliriz. Kime ne şekilde şaka yapacağınıza dikkat edin, elinizde patlamasın.

Kendimizden emin düşüncelerimizi ifade ederken bu zaman zaman karşı tarafta kibir ve ukalalık gibi algılanabilir. Skandal fikirler ortaya atabilir veya karşımızdaki insanlara sert ve şok edici gerçekleri söyleyebilirsiniz.

Özellikle arkadaşlık ilişkilerinde sorunlar meydana gelebilir, dikkat. Şok edici haberler alabilir veya sizi planları değiştirmeye zorlayan beklenmedik bir şey yaşayabilirsiniz. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle plan yapmak veya ayrıntılı düşünmek için en uygun zaman değildir.

Yazılı olarak veya internet üzerinden iletişiminizde muhtemelen hatalar söz konusu olabilir. Cesur açıklamalar yapmadan önce iki kez düşünün. Farklı ve yenilikçi düşünceler ortaya çıkabilir."


Yorum Yazın