Erdoğan'ın Başdanışmanı Uçum, Ali Koç yönetimini topa tuttu: Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, yükseliş genel kuruldan başlayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'ın Başdanışmanı Uçum, Ali Koç yönetimini topa tuttu: Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, yükseliş genel kuruldan başlayacak
Abone ol

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan, Galasatasaray'ın şampiyonluğu üzerine Fenerbahçe paylaşımı geldi. Ali Koç yönetimini topa tutan Uçum, "Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe’nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe’yi araçsallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir. Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından X hesabından bir paylaşım yaptı. Erdoğan gibi Fenerbahçeli olan Uçum, Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimini topa tuttu, gelecek genel kurula işaret etti.

Uçum, hesabından şunları yazdı:

"Bu sezon da bitti, son on yıl yine hüsran.

Bir kaç doğruyu hiç bir zaman bir arada yapamayan Ali Koç yönetimi altı yıllık pratiğinde tek yaptığı doğru olan bu sezonki kadro tertibini de ne idari ne de teknik yönetimiyle birleştirebildi.

“Ben başkan olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmazlar” diyen birinin yeniden başkan olmak istiyorum demesinin manası nedir:

Her halde Fenerbahçe şampiyon olmasın diye başkan olmak istiyorum demektir, başka bir anlamı olabilir mi bunun.

Bu kadar kendi egosunu Fenerbahçe’nin önünde tutan, bu kadar Fenerbahçe’yi araçsallaştıran bir başkan ve yönetim Fenerbahçe tarihinde görülmemiştir.

Yazıklar olsun bu yönetime, büyük Fenerbahçe camiası bu seviyesizliği parçalayıp çıkar, bundan her hakiki Fenerbahçeli emindir.

Ama son altı yılın eziyetini yaşatan başkan ve yöneticiler, siz Fenerbahçe tarihine kara leke olarak geçtiniz, bunu da muhteşem Fenerbahçe camiası asla unutmayacak.

Fenerbahçe’nin yükselişi önümüzdeki genel kuruldan itibaren başlayacak."


Yorum Yazın