Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon açıklaması: Durmayacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon açıklaması: Durmayacağız
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sınır ötesi operasyonlar konusunda durmayacaklarını bildirdi.

Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nda 10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin olarak, "Soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Sürücülerimizi daha dikkatli olmaya, trafik kurallarına riayet etmeye çağırıyorum" dedi. 

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda “Muhtarlar Toplantısı”nda konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

 "Operasyonlarımıza, son terörist de ülkemiz ve milletimiz için bir tehdit unsuru olmaktan çıkarılıncaya kadar kararlılıkla devam edeceğiz"

"Şehitlerimizin kanını asla yerde bırakmadık, bırakmıyoruz. 22 Aralık'tan beri icra edilen harekatlarda 59 terörist etkisiz hale getirildi"

 "Sınırlarımız ötesindeki operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Teröristlerin vatan topraklarını o necis ayaklarıyla kirletmesine müsaade etmiyoruz"

"Baharla birlikte yeni üs bölgelerimizin altyapılarını tamamlayacak, teröristleri buralara bir daha ayak basamayacak hale getireceğiz"

Merkez bankası rezervlerimiz tarihinin en yüksek rakamına ulaşarak rekor kırmıştır. Yeni asgari ücretle 'çalışanları enflasyona ezdirmeme' sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Tüm bunlar önemlidir ama yeterli değildir. Devletimizin imkanları artıkça çok daha fazlasını yapacağımızı milletimiz zaten çok iyi biliyor.


Yorum Yazın