Erdoğan’dan "kuraklık" açıklaması: Çare, baraj

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan’dan "kuraklık" açıklaması: Çare, baraj
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa bölge idare mahkemesi hizmet binası, Dağyenice doğal yaşam turizm kompleksi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında kuraklık tehdidine değinen Erdoğan, “Kuraklık var. Soruyorlar 'Çare ne?' Çare işte bizim de yaptığımız gibi baraj, baraj, baraj. Eğer bu barajlarınız olmazsa kuraklıkla mücadele edemezsiniz” dedi.

Erdoğan sözlerine, “Maşallah, bu ihtişam Bursa'nın nereden nereye geldiğini gösteriyor. Bursa, yeniden 2023'e şahlandırmaya hazır mı? Size inanıyorum, size güveniyorum. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı da birlikte inşa edeceğiz. Bursa, bizimle birlikte olduğu müddetçe üstesinden gelemeyeceğiz mücadele yoktur. Bugün de hem şehrimizi hakkı olan eser ve hizmetlere ulaştırmak için Bursa'dayız. Emniyetten rakamları alayım dedim. Verilen rakam şu 120 bini bugün aştık. Maşallah Rabbim bu coşkunuzu daim kılsın” diyerek başladı.

Sözlerinin devamında Erdoğan; “Bandırma-Bursa-Osmaneli Hızlı Tren Hattı'nı 2025 yılında hizmete açmayı planlıyoruz” müjdesini paylaştı.

 


Yorum Yazın