Erdoğan'dan 'gerçek belediyecilik' çağrısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan 'gerçek belediyecilik' çağrısı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum'da partisinin mitinginde açıklamalarda bulundu.

Konuşmalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

Erzurum'da bir kez daha siz dadaşlarla hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Ecdadımızın nakış gibi işleyerek bir sanat şaheserine dönüştürdüğü Erzurum, bugün yine bir başka güzel. Her hanım kardeşimizin bir Nene Hatun yüreği taşıdığı, her delikanlısını dadaşlık töresince yiğitlik adabına yetiştiren Erzurum için ne desek azdır.

Öncelikle 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 67, cumhurbaşkanlığında yüzde 74 oy oranı ile verdiğiniz destek için her birinize şükranlarımı sunuyorum. Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı şehirlerimizin başında Erzurum geliyor. Seçim sonuçlarına bakarak anlıyoruz ki dadaş farkını yine gösterdi, dadaş vefasını yine gösterdi, dadaş sevdasını yine gösterdi. Dadaş dosta da düşmana da mesajını yine verdi. Bu öyle güçlü bir mesaj ki duymayan kulaklara, görmeyen gözlere, nasır bağlamış yüreklere dahi kendini hissettiriyor yerine ulaşıyor.

Erzurum, kahramanlarıyla çocuklarımızın rol modeli Erzurum, 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? 31 Mart'ta gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Bunun için seçim gününe kadar ana kademe, kadın kolları, gençler kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Erzurum ile birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttiakı'nın renkleriyle boyamaya var mıyız? Erzurum'da başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Bu mübarek günleri manevi kazanımların yanında çalışmalarımız bakımından da çok iyi değerlendirmeliyiz. İnşallah ramazanın bayramı gelmeden 31 Mart'ı milli irade bayramı haline getirmeye hazır mıyız? Bunun için de çok çalışacağız.

Erzurum'a çok daha fazla yatırım yapacağız. Hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için sizlerden yine çok güçlü destek bekliyoruz..

İstanbul'da Erzurumlu malum çok. Onları arayacaksınız değil mi?, Onları 31 Mart'a giderken 'aman ha bir yanlışlık olmasın'  diye uyaracaksınız değil mi? Aynı şekilde Ankara'daki Erzurum'lu kardeşlerimizi de uyaracaksınız değil mi? Bitmedi, İzmir'deki Erzurumlu kardeşlerimi de arayacaksınız değil mi?


Yorum Yazın