Erdoğan: Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda İstanbul bir başka güne açılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan: Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda İstanbul bir başka güne açılacak
Abone ol
Arnavutköy'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda İstanbul bir başka güne açılacak." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

"Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizlerle beraber olmaktan memnuniyet duyuyorum. 14-28 Mayıs  seçimlerinde Arnavutköy, İstanbul'da bize en büyük desteği veren ilçelerimiz arasındaydı. Bazı adaylar var ya Arnavutköy'ün nerede olduğunu bilmez. Bu akşam kampanya bitiyor. Sandığa giderken, Arnavutköy'ü gerçek belediyeciliğe Murat Kurum kardeşime, ve Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Candaroğlu'na  teslim ediyor muyuz?. Ana kademe çok çalışacak.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ni yaptık şu anki belediye başkanı yolunu bile yapmadı. Onu da yine Ulaştırma Bakanlığı olarak biz yaptık. Arnavutköy'ün ben rekor kırarak örnek olacağına inanıyorum. İstanbul'u CHP'nin algı belediyeciliğiyle bir 5 yıl daha kaybetmesinin takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız. 

Murat Kurum benim Kabinem'de bakan arkadaşım. 5 yıl İstanbul'a başkanlık yaptım mı?. Yaptım. Tabi gençler bunu bilmeyebilir. 
Bir İnşşat mühendisi Bakan arkadaşımı Belediye başkan adayı olarak gönderdik işi bileni göndereceksin dedik. Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda İstanbul bir başka güne açılacak.

Projenin Halkalı istikametindeki etabını da inşallah bir yıl içinde devreye almayı hedefliyoruz. Muhalefetin 'Buraya uçak inmez.' dediği, akla hayale gelmedik iftiralar attığı İstanbul Havalimanımız, ülkemizin gururu haline geldi."


Yorum Yazın