Erdoğan: Kendileri kazanmak değil bize kaybettirmek için personel partiler ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan: Kendileri kazanmak değil bize kaybettirmek için personel partiler ortaya çıktı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi’ne göndermede bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Kendileri kazanmak değil bize kaybettirmek için personel partiler ortaya çıktı” dedi.

Partisinin Malatya mitinginde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Aslında Malatya'ya 1 ay önce gelecektik ama nasip olmadı. Bugün sizlerle hasret gidererek bu gecikmeyi telafi ediyoruz. Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanlığı'nda %72 milletvekilliğinde yüzde 69 destek veren Malatya'ya teşekkür ediyorum. Malatya yine sandıkta destan yazdı. Malatya başta olmak üzere tüm deprem şehirlerimizi eskiden daha güvenli huzurlu hale getirmekte kararlıyız. Depremle sarsılan şehirlerimizi bir an önce ayağa kaldırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz

Kendileri kazanmak değil bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi adaylarımızdan mesulüz. Ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyanlarla gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz.

Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, hiçbir insanın hayatına olumlu yönde yapamayacaksınız. Millete hiçbir katkınız olmayacak sadece yalan yanlış konuşarak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Sadece öteki ne veriyorsa 5 fazlası benden yalanıyla ülkedeki güven istikrarını bozmayla iş yapmaya çalışanlara acıyarak bakıyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum. Son dönemde bu habis siyaset tarzı yeniden hortladı.


Yorum Yazın