Erdoğan: 31 Mart'ta milletin tokatını yemekten kurtulamayacaklar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan: 31 Mart'ta milletin tokatını yemekten kurtulamayacaklar
Abone ol

"CHP, parti içi iktidar kavgası dışında hiçbir şey ile ilgilenmiyor"

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Önümüzdeki seçimlerde milletimizin tercihini gerçek belediyecilikten yana yaparak Türkiye Yüzyılı vizyonuna destek vereceğine inanıyorum. Muhalefette parti içi iktidar kavgaları dışında hiçbir şey ile ilgilenmiyorlar. Dün baş tacı ettiklerini bugün yerin dibine sokmaktan çekinmiyorlar.

"Allah, CHP'ye akıl, CHP'lilere ise sabır versin"

Milletten ve siyasetin temel değerlerinden öyle kopuklar ki belediye başkan adaylarını dahi vatandaşa değil yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi uygun görürse bunları neyi emrederse, bu acemilerde milletin karşısına işte adayımız diye onu çıkarıyorlar.

Allah bunlara akıl fikir, CHP'li kardeşlerimize de akıl versin. Bırakın yeni projelerle milletin huzuruna çıkmayı adaylarını bile ellerine yüzlerine bulaştırmadan ne ülkeye hayır gelir ne partilerine hayır gelir. Bölücü örgütün temsilcileri ile demlenmeyi tercih ettiler. Bölücü örgütün temsilcileri ile demlenmeyi tercih ettiler. 31 Martta milletin tokadını yemekten kaçamayacaklar.

Seçim meydanı er meydanıdır. Adayları değerlendirirken sadece boyuna posuna bakmaz. Şehirlere nasıl performans sergileyeceğinin hesabını yapar. Milletimizin karşısına çıkan adaylardan bazılarına insan şaşıp kalıyor. Zübük siyasetçi tiplerini gördü Türkiye. Belediyede imkanlar bellidir. En ideal hizmet planlamasını yaparsınız. Seçim meydanı er meydanıdır.

KAAN açıklaması

Yolunu şaşıranların tercihleri kendilerini ilgilendirir. Biz işimize odaklanıyoruz. Türk savunma sanayinin guru günlerinde birini yaşadık. KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarı ile gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şu gördüğünüz KAAN aynı F-16 gibi. Bu özgüven fukaralarına. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun. Diğer testlerini tamamlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz.


Yorum Yazın