Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss ceosu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu nereli, kaç yaşında?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss ceosu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu nereli, kaç yaşında?
Abone ol
Patiswiss'in küflü çikolata skandalı büyüdükçe büyüyor. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss ceosu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu nereli, kaç yaşında?

Bir LinkedIn kullanıcısı, satın aldığı Patiswiss çikolatanın küflenmiş olduğunu ve son tüketim tarihinin geçmediğini belirten bir paylaşım yaptı. Tunaoğlu, paylaşıma tepki göstererek kullanıcının evindeki nem oranını kontrol etmesini ve marka karalama yapmamasını istedi. Migros, Tunaoğlu'nun sözlerinin ardından Patiswiss ürünlerini Migros Mobil uygulamasından kaldırdı.

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss ceosu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu nereli, kaç yaşında?

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, Ankara'da kurulan Patiswiss çikolata markasının kurucusu ve CEO'sudur.

Elif Aslı Yıldız, Ankara'da başladığı profesyonel kariyerine elektrik elektronik mühendisi olarak adım atmış bir girişimciydi. Ancak kariyer yönünü değiştirerek, şehirdeki küçük bir pastaneyi satın alıp, burayı bir çikolata üretim merkezi haline getirdi. Yıldız'ın bu girişimi, zamanla Patiswiss Çikolata markası altında, küresel bir başarıya ulaşacak bir işletmeye dönüştü.

Patiswiss markası, başlangıçta sadece Ankara'daki bir dükkanla sınırlı iken, şimdi 35 ülkeye çikolata ihracatı yapıyor. Elif Aslı Yıldız'ın liderliğindeki şirket, ABD, Rusya ve İngiltere başta olmak üzere, dünya genelinde birçok ülkeye ürünlerini satıyor. Şirketin yurt içi ve yurt dışı pazarlarda sürekli büyüme göstermesi, onun stratejik ve yenilikçi iş modelinin bir göstergesi.

Bugün Patiswiss, 450'den fazla ürün çeşidi ile tüketicilere sunulan geniş bir çikolata yelpazesi sunuyor. Bu ürünler, 12 ana kategoride sınıflandırılıyor ve her biri, zengin tatları ve üstün kalitesi ile tanınıyor. Yıldız'ın işletmesi, bu çeşitlilikle hem yerli hem de uluslararası müşterilerin damak zevkine hitap ediyor.

Fakat markanın kurucusu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun bir tüketiciyle önce dalga geçmesi, ardından da tehdit etmesi medyada tartışma konusu olurken bu tavır Patiswiss markasının ürünlerinin Migros raflarından da kaldırılmasına sebep oldu.


Yorum Yazın