Ekrem İmamoğlu'ndan Gezi tutsaklarına özgürlük mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Gezi Davası'nda tutuklu bulunanlara selam gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Özgürlüklerine kavuşması konusunda var gücümüzle mücadele edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gezi davasında 18 yıl hapis cezası verilen Tayfun Kahraman ve tüm Gezi tutukluları için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İmamoğlu "Adalet elbet yerini bulacak, hukuksuzluk son bulacak. Çalışma arkadaşım Tayfun Kahraman ve tüm Gezi tutsaklarına özgürlük istiyoruz. #GeziyeBinSelam" notunu düştüğü paylaşımında, Gezi tutsakları için özgürlük istedi.

"BİR AN ÖNCE ÖZGÜRLÜK DİLİYORUM"

Ekrem İmamoğlu, paylaşımdaki konuşmasında şunları dile getirdi:

"Gezi tutsaklarına özgürlük. Aslında bunu şu anda, Türkiye'mizde 21. yüzyılın göbeğinde söylemek çok üzücü, utanç verici. Tayfun Kahraman kardeşim ve onunla birlikte şu anda ne yazık ki tutsak halde, hapiste olan bütün kardeşlerimin, bütün arkadaşlarımın bir an önce özgürlüklerine kavuşması konusunda var gücümüzle mücadele edeceğiz. Ülkemizde adaletin en üst seviyede sağlandığı günler, bu tür hukuksuzlukları, adaletsizlikleri ortadan kaldıracak. Umutla önümüzdeki, 2023'teki değişime bakıyorum. Ama umarım ülkemizdeki yargıçlar, savcılar, önlerine geldiğinde bu konunun ne kadar adaletsiz bir dosya olduğunu, ne kadar adaletsiz bir yargılama olduğunu göreceklerdir. Bütün arkadaşlarıma, sevgili Tayfun kardeşime bir an önce özgürlük diyorum."


Yorum Yazın