Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Sandığın korunması vatandaşlarımızla birlikte yürütülmekte

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekrem İmamoğlu oyunu kullandı: Sandığın korunması vatandaşlarımızla birlikte yürütülmekte
Abone ol
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ndeki Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ailesiyle birlikte oyunu kullandı.

Ekrem İmamoğlu oy kullandığı okuldan çıkışta açıklamalarda bulundu, İmamoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Bugün Türkiye'nin her yerinde İstanbul'da yerel seçim yaşıyoruz. Ramazan ayındayız, dilerim ve isterim ki bugün Ramazan ayının o bütün güzel duygularının yaşandığı ve hem oy kullanma esnasında hem sonrasında, hiçbir sorunun hiçbir sıkıntının olmadığı. Sandık iradesinin kimsenin hakkına sıkıntı gelmeden sonuç neyse vatandaşımız kime oy kullanmışsa onun en doğru şekliyle sonucun ilanıyla göreve başlamasını, bu seçimin problemsiz geçmesini elbette diliyoruz.

Bugün ailemizle eşimle ve iki oğlumla birlikte oylarımızı kullandık. Oy, demokraside vatandaşlarımızın kutsal hakkıdır ve bu hakkın sandığa atıldığı an itibariyle korunması da şarttır. Elbette bunun korunması ve muhafaza edilmesiyle ilgili kurumlar bellidir ama ne yazık ki bazı konulardaki eksiklikler giderlmediği için sandığın muhafaza edilmesi, şahitliğin ötesinde görev alan vatandaşlarımızla birlikte yürütülmekte. Umarım çağdaş bir seviyeye ulaşır, ülkemizde oy kullanma biçiminin, oy sayım biçiminin ve sonuca dönüşmesinin hiçbir sorun yaşanmayacağı şekilde var olmasını da ilerleyen seçimlerde ve yıllarda hep birlikte yaşarız. "


Yorum Yazın