Sabotaj iddiası Edirne Belediyesi tarafından yalanlanmıştı!

Edirne Belediye Başkanı partisinin düzenlediği ön seçime katılmayacağını duyurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne Belediye Başkanı partisinin düzenlediği ön seçime katılmayacağını duyurdu
Abone ol
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sosyal medya hesabından Edirne Belediye Başkan Adayının ön seçimle belirleneceğini, kendisinin de ön seçime katılmayacağını duyurdu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ziyareti sonrası bir paylaşımda bulundu. Gürkan, Edirne’de belediye başkanı adayının ön seçimle belirlenmesi gerektiğini Özel’e ilettiğini dile getirerek, “adayımızın ön seçimle belirlenmesi ve ön seçime katılmayacağımı, örgütün belirlediği adayın kazanması için sonuna kadar çalışacağımızı ve Edirne’yi tekrar kazanacağımızı kendilerine ilettim” dedi.

Recep Gürkan şehirde yaşanan su krizine ilişkin “sabotaj” iddiasını kullanmış ve Edirne Belediyesi bu iddiayı yalanlamıştı.

“EDİRNE’DE CHP’MİZİN ALTI OKLU BAYRAĞI GÖNDERDE KALMAYA DEVAM EDECEK”

Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Partimizin 20 yıldır kesintisiz kazandığı Edirne Belediye Başkanlığını, önümüzdeki dönemde de sürdürmesi amacıyla, ilk günden bu yana adayın ön seçimle belirlenmesi konusunu her platformda savundum.

Cumhuriyetin ve laikliğin yıkılmaz kalesi, Edirne’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP’nin tüm üyelerin ve Edirnelilerin de aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Bugün aynı düşüncülerimi Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ile de paylaşarak, adayımızın ön seçimle belirlenmesi ve ön seçime katılmayacağımı, örgütün belirlediği adayın kazanması için sonuna kadar çalışacağımızı ve Edirne’yi tekrar kazanacağımızı kendilerine ilettim.

Kendileri de bu önerime çok olumlu yaklaşarak, Edirne’mizde adayımızın ön seçimle belirlenmesinin en doğru karar olduğunu belirttiler. Ön seçim Edirne’mize, aday adaylarımıza ve CHP’mize başarılar getireceği inancıyla, sevgi ve saygılar sunuyorum.”


Yorum Yazın