Durmuş Yılmaz: Bu gece Resmi Gazete'yi takip edin

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durmuş Yılmaz: Bu gece Resmi Gazete'yi takip edin
Abone ol
Eski Merkez Bankası başkanı ve İYİ Partili Durmuş Yılmaz, bu gece Resmi Gazete'nin takip edilmesini önerdi. Yılmaz, "bu gece bir şey olabilir" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmada bu gece saat 12.00'dan sonra Resmi Gazete'nin takip edilmesi gerektiğini söyledi.

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Twitter hesabından Yılmaz'ın sözlerini paylaştı.

İYİ Partili Durmuş Yılmaz'da Gergerlioğlu'nun tweetini alıntılayarak, Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı konuşmayı paylaştı. Yılmaz, konuşmasının bir bilgi ve duyuma dayanmadığını ve var olan "belirsizliklere" vurgu yaptığını açıkladı.

Yılmaz'ın söz konusu konuşmasında bu gece saat 12.00'da Resmi Gazete'de "bir şey olabileceğini" ve Türk Lirası'nın üzerine bir sıkıntı gelebileceği iddia ediliyor.

Durmuş Yılmaz'ın Resmi Gazete'ye dikkat çektiği konuşması şöyle:

"Ben sizleri bugün cuma dolayısıyla bu gece saat 12.00'dan sonra teyakkuza davet ediyorum, Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum; bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk Lirasının üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz. 12.00'den sonra Resmi Gazete'yi takip edin diyorum ve herkese iyi hafa sonları diliyorum"

 


Yorum Yazın