Dünya turuna çıkan ünlü çift Hindistan'da cinsel saldırıya uğradı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya turuna çıkan ünlü çift Hindistan'da cinsel saldırıya uğradı
Abone ol
Kocasıyla birlikte dünya turuna çıkan İspanyol bir turist, Hindistan'ın Dumka bölgesinde bir grubun cinsel saldırısına uğradı.

Hindistan'ın Jharkhand eyaletinde, başkent Ranchi'ye 311 kilometre uzaklıktaki Dumka bölgesinde 1 Mart günü akşam saatlerinde bisikletle seyahat eden İspanyol fenomen çift Vicente ve Fernanda toplu cinsel istismara uğradı.

Çiftin Bhagalpur üzerinden Nepal'e bisikletle seyahat etmekte olduğu ve mola için durdukları Dumka'da saldırıya uğradığı öğrenildi. Euronews'in aktardığına göre, kadın ifadesinde, Hansdiha pazarı yakınlarındaki tenha bir yerde çadır kurmuştular

Çift uyudukları sırada çadıra 7 kişi girdi. İspanya'da fenomen olan çift, burada cinsel istismara uğradılar. Çiftin polise yaptıkları şikayette fiziksel şiddete de maruz kaldığı rapor edildi. Kadının tedavi için Saraiyahat Toplum Sağlığı Merkezine kaldırıldığı açıklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada şu ana kadar üç kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Olaya yedi ila sekiz gencin karıştığı düşünülüyor.


Yorum Yazın