Dua Lipa ile Donatella Versace’den ortak tasarım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dua Lipa ile Donatella Versace’den ortak tasarım
Abone ol
Moda dünyasında da başarısının kanıtlamak üzere yola çıkan Dua Lipa, Donatella Versace ile birlikte tasarımlarına imza attığı yeni Versace koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

Dua Lipa, moda dünyasına ilk adımını arkadaşı Donatella Versace ile işbirliği yaparak attı. İkilinin uzun süredir beklenen işbirliği nihayet duyuruldu.

Son olarak erkek arkadaşı Fransız yönetmen Romain Gavras ile Cannes'ta kırmızı halıda görülen Lipa, günler sonra, uzun zamandır heyecanla beklenen işbirliğini Donatella Versace ile podyumda tanıtarak festivali bir kez daha etkisi altına aldı.

Yakınlıklarıyla bilinen Dua ve Donatella'nın enerjik yaz koleksiyonu La Vacanza (tatil anlamına geliyor) Versace'nin çağlar boyu ün kazanan siluetlerini de geri getirdi. Koleksiyonda, Versace'nin ikonik kelebek ve uğur böceği baskısı odak noktası olarak dikkat çekiyor. Bu baskı, aslen Versace Bahar-Yaz 1995 koleksiyonunda yer almış ve Precious Lee, Mona Tougaard ve Iris Law gibi modeller üzerinde görülmüştü.

Bugüne kadar birçok marka farklı yıldızlarla işbirliğine imza attı ancak ilk kez bir markanın başkasına kendi arşivini keşfetmesine ve gerçekten bir koleksiyon tasarlama sürecine dahil olmasına davet ediliyor.

Dua Lipa kendisine tanınan bu yolculuğu, "Artık Versace tarihini tam anlamıyla biliyormuş gibi hissediyorum ve bu fırsata sahip olduğum için çok şanslı hissediyorum," diyerek açıklıyor. Genç sanatçı kapsül koleksiyonunun haberini Ekim ayında almış ve hemen fikirlerini not almaya başlamış: "Küçük taslaklar yapmaya başladım... Onları Donatella'ya gönderip ne düşünüyorsun diye sorardım? Aslında hiç çizim yapamam ama ortak bir dilimiz olduğu için fikirleri birbirimize aktarabildik."

 


Yorum Yazın