Dizilerinde kadına şiddete yer veren OGM Pictures'a tepki yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dizilerinde kadına şiddete yer veren OGM Pictures'a tepki yağdı
Abone ol
X'te "KadınDüşmanı OGM Pictures" başlığıyla açılan konu, kısa sürede gündem oldu. X kullanıcıları, OGM Pictures adlı film şirketinin, kadınları aşağılayıcı ve kışkırtıcı içerikler içeren filmler ve diziler yayınladığını iddia etti.

X kullanıcıları, OGM Pictures adlı film şirketinin, kadınları aşağılayıcı ve kışkırtıcı içerikler içeren filmler ve diziler yayınladığını iddia etti. Bu içerikler arasında, kadınların vücutlarını aşağılayıcı yorumlar, kadınlara yönelik şiddet tehditleri ve kadınlara yönelik ayrımcı ifadeler yer alıyor.

OGM Pictures adlı film şirketinin, bu tür içerikleri yayınlayarak kadın düşmanlığını körüklediğini belirten X, kullanıcıları, bu şirketin film ve dizilerinin yasaklanması için çağrıda bulundu.

Konu, X'te gündem olurken, OGM Pictures adlı film şirketi de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. OGM Pictures, film ve dizilerinin amacının kadınları aşağılamak olmadığını, sadece mizah yaptığını iddia etti.

Ancak X kullanıcıları, OGM Pictures'ın açıklamasını kabul etmedi ve film ve dizilerinin yasaklanması için çağrılarını sürdürdü.


Yorum Yazın