Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu serbest bırakıldı: Allah sabredenlerle beraberdir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu serbest bırakıldı: Allah sabredenlerle beraberdir
Abone ol
Bir videoda kokain kullandığını söylemesi üzerine gözaltına alınan Sıla Doğu serbest bırakıldı. Ablasıyla sarılarak fotoğraf paylaşan Dilan Polat "Allah sabredenlerle beraberdir" notunu ekledi.

Suçlamalarda adı geçen Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, sosyal medyada açtığı canlı yayında kokain kullandığını itiraf etti. Doğu, kokain itirafının yanı sıra yayında izliyecilere küfürler savurdu.

ENGİN POLAT'TAN AÇIKLAMA

Engin Polat, sosyal medya hesabından eşinin kardeşi Sıla Doğu'nun serbest bırakıldığını açıkladı: “çok soran olmuş, çok şükür her şey yolunda Dilan kardeşinin yanındaydı şimdi bilirlikte eve dönüyorlar”

Eve dönen Sıla Doğu ile sarılarak poz veren Dilan Polat, "Allah sabredenlerle beraberdir" notunu ekledi.

ŞULE GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz gün yardımcısı Şule'nin işten ayrıldığını söyleyen Dilan Polat, bugün Şule'nin geri döndüğünü yaptığı paylaşımla duyurdu.

İTHAMLARA CEVAP

Son günlerde kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiasıyla gündeme gelen Dilan Polat, ülke gündeminin bir numaralı ismi oldu. Sosyal medyadaki lüks yaşantısını gözler önüne süren ve bir günde 750 bin TL'lik alışveriş yaptığını dile getiren Dilan Polat, hakkındaki suçlamalara "Ülkesini vatanını seven insanlarız" yanıtını vermişti.
Polat, "Ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet" diyerek hakkında çıkan haberlere tepki göstermişti.

 


Yorum Yazın